Veilig reizen voor u en uw medewerkers

Buitengewone gebeurtenissen die van invloed zijn op uw reis, zijn inmiddels gewoontegoed geworden. Denk aan de escalatie van terrorisme, infectieziekten, natuurrampen en zelfs algemene ongevallen of incidenten. Dergelijke gebeurtenissen staan vaak buiten uw macht. Toch is het wel uw verantwoordelijkheid om u zelf of uw werknemers en activa te beschermen.

Wij maken uw reis zo veilig mogelijk

We bieden een nieuwe benadering van reisrisicobeoordeling en een nieuwe reeks hulpmiddelen om te voldoen aan de hedendaagse vereisten voor operationeel risicobeheer. Dit omvat het aanbevelen van beleid en procedures, het verstrekken van reisadviezen, het leveren van onmiddellijke on-site assistentie en het geven van gespecialiseerde training over reisbewustzijn.

We zijn in staat om een toegewijd team te leveren dat met u samenwerkt om een zo veilig mogelijke reis te maken in welk land dan ook. Ook zorgen we ervoor dat u voor bepaalde extreme situaties een training krijgt, die mogelijk uw leven kan redden in bepaalde situaties.

Een specialist mee op reis? Dat kan!

Of u nu in eigen land of internationaal, per schip of privé-vliegtuig reist, een specialist op het gebied van veiligheid kan altijd met u meereizen. Onze specialist draagt niet alleen zorg voor de veiligheid, maar dient ook als crisisadviseur om de situatie ter plaatse te beoordelen en te helpen met elke situatie of evacuatie.

Ook zijn we uitermate gespecialiseerd in bijvoorbeeld uitgebreide risicobeoordelingen, voorverkenningen van locaties en site-beveiligingsonderzoeken voor bestaande en toekomstige locaties.

prive detective Travel security
“Onze specialist draagt niet alleen zorg voor de veiligheid, maar dient ook als crisisadviseur om de situatie ter plaatse te beoordelen en te helpen met elke situatie of evacuatie.”
STFI

Risk & Crisismanagement – Security services

How Spaces attracted five million visitors by improving the content
Karine

Rechercheur

Bel mij gerust voor advies!

0203690030