Preventieve observatie onopvallend

In de dynamische wereld van bescherming zijn preventieve observaties (verborgen en geheime beveiliging) een essentieel element. Preventieve observatie kan een beveiligingsteam vervangen of aanvullen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van verborgen observanten, waardoor u als klant volledige bewegingsvrijheid geniet. Intussen treedt op de achtergrond het observatieteam op als een onzichtbaar schild voor alle mogelijke bedreigingen.

Specialisme bij preventieve observatie

Onze klanten staan voorop, ook bij deze dienst. Dat betekent dat we u niet alleen de beste, maar ook de meest passende beveiliging bieden. Hiervoor maken wij eerst een analyse van uw situatie. Aan de hand van deze analyse maken we observatie strategieën en plannen, geheel naar uw wens en behoeften. Uiteraard met behoud van het hoogste niveau van professionaliteit en discretie.

Onze specialisten hebben namelijk een uitgebreide achtergrond in dit vakgebied. Door hun jarenlange ervaring in werkzaamheden voor de overheid, geheime diensten, particuliere en zakelijke klanten hebben zij een professionele visie op onconventionele beveiligingsmethodes.

Anti-observatie en gevaren detectie

De intelligence afdeling maakt inschattingen van de mogelijke ‘vijandige’ problemen die kunnen ontstaan op uw vaste activa, personeel, uw familie en natuurlijk u zelf. Dit belangrijke aspect waarborgt de veiligheid en de continuïteit van de beveiligingsprocedures die in werking zijn gezet.

Het intelligence team zal nagaan of de eventuele ‘vijandige’ activiteiten (zoals observatie) bedreigend is voor u of uw activa. Ze treden op als een onzichtbaar en onmerkbaar Alert Network. Zij zorgen ervoor dat alle incidenten die van invloed kunnen zijn op u, uw klanten, uw activa, uw panden of uw vermogen worden gedetecteerd en ‘opgelost’.

Dit type verborgen observatie wordt ook veel toegepast op beurzen, seminars, events en veilingen waar veel waardevolle goederen worden getoond of verhandeld. Hierbij zijn de observanten onopvallend aanwezig om mogelijke dreigingen en personen voor te zijn.

prive detective Preventieve observatie
“In de dynamische wereld van bescherming zijn preventieve observaties (verborgen en geheime beveiliging) een essentieel element. Wij zijn specialist in observaties”
STFI

Prive detective – Recherchebureau

How Spaces attracted five million visitors by improving the content
Karine

Rechercheur

Bel mij gerust voor advies!

0203690030