STFI

Persoonsbeveiliging

STFI Bodyguard services

Persoonsbeveiliging voor uw veiligheid

Bom meldingen, geweld op de werkplek, stalkers, bedrijfsspionage, verstoring van de toeleveringsketen en afpersing. Deze gevaren kunnen zonder enige waarschuwing ontstaan.

Wij hebben de middelen en expertise om risico’s te analyseren, verdachten te identificeren, interventiestrategieën te ontwikkelen, bedreigingen te beperken en u uiteindelijk te helpen bij het beheren en oplossen van een breed scala aan security diensten.

Meer dan 20 jaar ervaring op hoog niveau

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van risicobeheer,  onderzoek, risicobeheersing voor reizen, bescherming van leidinggevenden, particuliere VIP beveiliging en BHV-diensten, kunnen we u helpen uw activiteiten die een bedreiging vormen te neutraliseren of tegen te gaan.

Operationele beveiligingsdiensten speciaal voor u op maat gemaakt. Ons team bestaat niet alleen uit veteranen van verschillende militaire en wetshandhavingsinstanties, maar ook uit professionals op mechanisch, elektrisch, productie- en telecommunicatiegebied. In nauwe samenwerking met uw personeel, begeleiden wij u door een bewezen proces dat omvat:

 1. Risk assessment.
 2. Risicobeoordeling voor reizen.
 3. Counter-observatie.
 4. Executive beveiliging.
 5. Beveiliging voor privéklanten en family office.
 6. Emergy response voor een groot aantal bedreigingen.
 7. Evenementen risk- en crisis management.

Wat kunnen we voor u doen?

We bieden een breed scala aan security service voor u aan. Wij zijn met name gespecialiseerd in het beperken van risico’s en het helpen van klanten bij het beschermen van hun familie, fysiek eigendom en financiële waarde. Denk daarbij aan:

Executive Protection

Onze medewerkers bieden onmiddellijke bescherming en geven kundig advies  over beveiligingsproblemen.Onze mensen hebben vele jaren operationele ervaring in soortgelijke opdrachten.

Protective security

Dit is een onopvallende aanpak van beveiliging die wordt gebruikt om klanten te beschermen die hun privacy willen behouden, met de wetenschap dat een veiligheidsteam in de buurt is als zich een situatie voordoet.

Preventieve observatie

Het kan soms nodig zijn om te checken of u bijvoorbeeld wordt gevolgd. Heel vaak ondersteunen we het beveiligingsteam met preventieve observatie die deze derden identificeert. Ons doel is dan om die mensen te observeren en identificeren of om verborgen interventiemaatregelen te nemen om hun uiteindelijke acties te stoppen.

Deze wijze van observeren wordt ook veel gebruikt bij beurzen en evenementen om potentiele daders van aanslagen, diefstal of fraude te ontdekken voordat er iets gebeurt.

Reisgerelateerde risico-planning en travel security

Of u nu in eigen land of internationaal, per schip of privé-vliegtuig reist, wij bieden diensten om het risico van reizen in de hedendaagse wereld aan te pakken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het het verschaffen van reisinformatie of uw familieleden trainen in een goede reisveiligheid. Ook kunnen we met u meereizen om direct zorg te dragen voor de veiligheid.

Aanvullende diensten
 1. Risico inventarisatie, security audits en crisismanagement.
 2. 24/7 persoonlijk aanspreekpunt.
 3. Onderzoek & screening van o.a. personeel.
 4. Persoonsbeveiligers/ bodyguards.
 5. Beveiligend chauffeur/ directiechauffeur.
 6. Specialistische medische ondersteuning.
 7. (Persoonlijke) alarmopvolging.
 8. Kogelwerende vesten, kleding en gepansterd vervoer.
 9. Technical Surveillance Counter Measures (sweeping service).
 10. Informatie beveiliging & social media awareness.
 11. Training (o.a. travel security training, emergency drills, situational awareness en rijtraining).
 12. Travel security & journey management.
 13. Tracking & tracing van voertuigen en personen.
 14. Artiestenbegeleiding & tourmanagement
 15. Superjacht beveiliging.
 16. PA service.
 17. Concierge services / lifestyle management.
Veiligheid:Bodyguard
Partner(s):Strongwood
Infinite Risks
STFI Security
Veiligheid
Persoonsbeveiliging

Overige Diensten

We make a difference in discovering the Truth

Copyright 2021 – STFI – Strongwood Recherchebureau BV

nl_NLNederlands