STFI

Partneralimentatie onderzoek

Partneralimentatie onderzoek

Onderzoek naar samenwonen

Ons alimentatie onderzoek naar het samenwonen van uw ex-partner verlost u van het betalen van partneralimentatie. Een onderzoek met feiten waarmee u uw ex-partner kan confronteren. Wilt u ook sterk staan voor een rechter, met een officieel ambtsedig rapport? Dat kan! Ons (partner)alimentatie onderzoek heeft bij ons zelfs een vaste prijs. U weet dus waar u aan toe bent qua kosten.

Sinds 1997 hebben we een succespercentage van ruim 93,4%.

Wat is van belang bij een Partneralimentatie onderzoek

Voor een partneralimentatie onderzoek is het van belang dat er snel actie wordt genomen. Zeker als u vermoedt dat uw ex-partner opnieuw samenwoont of meer werkt dan hij/zij heeft opgegeven. Het is uiteraard zonde dat u nog partneralimentatie betaalt.

Betaal niet onnodige partneralimentatie. Laat een alimentatie onderzoek uitvoeren en bewijs uw stelling.

Met ons rechtsgeldig, onafhankelijk en ambtsedig proces-verbaal van onderzoek (rapportage) kunt u bij de rechtbank een verzoek doen om de partneralimentatie te stoppen of verlagen.

De Hoge Raad heeft een aantal duidelijke criteria gesteld wanneer de partneralimentatie verlaagd mag worden (naar nihil). Om de kans van slagen te maximaliseren, zijn onze werkmethoden en unieke onderzoek formule hierop gebaseerd. Wij werken officieel met de ‘samenwoonpercentage’ methodiek.

Belangrijk is natuurlijk:
  1. Het aantonen van een duurzame affectieve relatie.
  2. Het aantonen van samenwonen (samenwoonpercentage).
  3. Het aantonen van een gemeenschappelijke huishouding.

Wij doen voor u het alimentatie onderzoek. We werken samen met u aan het nodige bewijsmateriaal. Door op deze wijze te werken, staat u veel sterker in uw recht.

Ons onderzoek voldoet aan alle aspecten voor een artikel 1:160 Burgerlijk Wetboek (BW) procedure.

We zijn specialist en grondlegger van diverse jurisprudentie

Op dit gebied zijn we de echte specialist. Mede omdat we al sinds 1997 heel veel zaken op het gebied van partneralimentatie succesvol hebben afgerond. Rond de 93,4% van onze zaken in het verlagen van de partneralimentatie naar nihil wordt opgelost.

Nog veel belangrijker is dat Strongwood grondlegger is geweest in een aantal zaken waarin jurisprudentie is gemaakt omtrent alimentatie onderzoek. Zoals :

  1. De mogelijkheid om onderzoekskosten terug te vorderen.
  2. Reeds betaalde partneralimentatie in het verleden terug vorderen.
  3. En, het belangrijkste, de acceptatie van het vernieuwde samenwoonpercentage.

Een advocaat nodig? Ook geen probleem, in ons netwerk hebben we een groot aantal advocatenkantoren die u kunnen helpen en ons, en onze proces-verbalen, zeer goed kennen.

Onderzoek:Partneralimentatie
Art.nr.:1:180 BW
partneralimentatie-onderzoek
Particulier onderzoek
Partneralimentatie verlagen

Overige onderzoeken

We make a difference in discovering the Truth

Copyright 2021 – STFI – Strongwood Recherchebureau BV

nl_NLNederlands