Met een vreemdgaan onderzoek leveren we bewijs.

Heeft u een sterk vermoeden dat uw partner vreemdgaat? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Uw gegronde twijfels over de betrouwbaarheid van uw partner, zeggen al genoeg over de kans dat u gelijk heeft. Het is echter begrijpelijk dat u eerst bewijsmateriaal wilt en aan de hand hiervan beslist of u uw partner wilt confronteren. Laat daarom een vreemdgaan onderzoek doen

Niemand wil overhaaste beslissingen maken als het gaat om zijn/haar relatie of huwelijk.

Als u geen exact beeld heeft van de oorzaak van de ontwrichting in uw relatie, hoe kunt u dan tot een goede oplossing komen? Wij leveren u bewijs van het vreemdgaan zodat u hier in elk geval zeker van bent.

Bij het bewijzen van vreemdgaan:

  1. Kijken we naar de activiteiten van uw partner
  2. Zorgen wij voor het bewijsmateriaal (o.a. beelden)
  3. Helpen wij u bij het bewijzen van uw gelijk en het bevestigen van uw gevoel.

Wat zijn ongeveer de kosten van een vreemdgaan onderzoek?

De kosten van een dergelijk onderzoek zijn per geval verschillend. Bewijzen kunnen namelijk alleen worden geleverd na observaties en dat kost nu eenmaal manuren. Over het algemeen is er altijd wel een patroon van te voren in te schatten. Aan de hand van dit patroon maken we een plan en kunnen we observatie gaan inplannen. Voordat wij gaan observeren, wordt dit plan uiteraard eerst met u besproken.

prive detective Vreemdgaan onderzoek
“Volg je gevoel, vaak heeft dit gevoel het bij het juiste eind. Laat ons bewijs leveren dat vreemdgaan inderdaad van toepassing is.”
STFI

Prive detective – Recherchebureau

How Spaces attracted five million visitors by improving the content
Karine

Rechercheur

Bel mij gerust voor advies!

0203690030