Onderzoek naar samenwonen

Ons partneralimentatie onderzoek naar het samenwonen van uw ex-partner zorgt ervoor dat u uitstekend bewijs heeft dat u kunt gebruiken om uw alimentatie te verlagen naar nihil. Een gedegen onderzoek met feiten waarmee u uw ex-partner kan confronteren. Sterk staan voor een rechter? Met een officieel proces-verbaal? En dat zelfs voor een vaste prijs? Ja dat kan!

Sinds 1997 hebben we een succespercentage van ruim 96,2%.

Wat is van belang bij een partneralimentatie onderzoek

Zeker als u vermoedt dat uw ex-partner opnieuw samenwoont of meer werkt dan hij/zij heeft opgegeven is het van belang dat er snel actie wordt genomen. Het is uiteraard zonde dat u nog partneralimentatie betaalt.

Met ons rechtsgeldig, onafhankelijk en officieel proces-verbaal van onderzoek (rapportage) kunt u bij de rechtbank een verzoek doen om de partneralimentatie te stoppen of verlagen.

De Hoge Raad heeft een aantal duidelijke criteria gesteld wanneer de partneralimentatie verlaagd mag worden (naar nihil). Om de kans van slagen te maximaliseren, zijn onze werkmethoden en unieke onderzoek formule hierop gebaseerd. Wij werken officieel met het ‘(samen)woonpercentage’ methodiek.

Belangrijk in deze vorm van onderzoek is:

  1. Het aantonen van een duurzame affectieve relatie.
  2. Aantonen van samenwonen.
  3. Hebben ze een gemeenschappelijke huishouding.

Wij doen voor u het gehele onderzoek. We werken samen met u aan het nodige bewijsmateriaal. Door op deze wijze te werken, staat u veel sterker in uw recht.

We grondlegger van diverse partneralimentatie jurisprudentie

Op dit gebied zijn we de echte specialist. Wist u bijvoorbeeld dat we dit soort onderzoeken al sinds 1997 doen en succesvol hebben afgerond. Rond de 96,2% van onze zaken in het verlagen van de partneralimentatie naar nihil wordt opgelost.

Nog veel belangrijker is dat Strongwood grondlegger is geweest in een aantal zaken waarin jurisprudentie is gemaakt omtrent partneralimentatie onderzoek. Zoals :

  1. De mogelijkheid om onderzoekskosten terug te vorderen.
  2. Reeds betaalde partneralimentatie in het verleden terug vorderen.
  3. En, het belangrijkste, de acceptatie van het vernieuwde (samen)woonpercentage.

Ons onderzoek voldoet aan alle aspecten voor een artikel 1:160 Burgerlijk Wetboek (BW) procedure.

prive detective Partneralimentatie onderzoek
“Elk partneralimentatie onderzoek dat we uitvoeren heeft een vaste prijs en doorlooptijd. Alles wordt onderzocht op basis van 1:160 Burgerlijk Wetboek”
STFI

Prive detective – Recherchebureau

How Spaces attracted five million visitors by improving the content
Karine

Rechercheur

Bel mij gerust voor advies!

0203690030