Bedrijfsfraude en diefstal onderzoek

Bedrijfsfraude en diefstal komt vaker voor dan u denkt. In veel gevallen gaat het om diefstal van bedrijfsgeheimen of goederen met enorme waarde. Bedrijven investeren immers kapitalen in het ontwikkelen van nieuwe producten. Wij kunnen u adviseren in het opsporen van mogelijke lekken, ook op internationaal vlak, dankzij ons wereldwijde netwerk van professionele medewerkers.

Welk risico loopt u precies bij fraude en diefstal?

Vaak worden incidenten angstvallig buiten de media gehouden, maar heeft u er wel eens aan gedacht dat uw probleem van bedrijfsbelang kan zijn of zelfs het landsbelang kan schaden?

Informatie kan al snel veel geld waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel geld uw onderneming heeft besteedt in de ontwikkeling van een nieuw product of een marketingcampagne. En hoe graag zou uw concurrent hier vroegtijdig van op de hoogte willen zijn om er misbruik van te maken?

Of denk aan het uitbrengen van grote offertes? Zou diezelfde concurrent niet willen weten wat u aanbiedt om vervolgens hetzelfde product en/of dezelfde dienst goedkoper aan te beiden? Het doorspelen hiervan wordt ook beschouwd als diefstal en fraude.

Loop eens een rondje over de afdeling waar gevoelige informatie verwerkt wordt, wat ziet u dan? Vaak blijft informatie achter op het bureau, in de prullenbak, of op openstaande computers.

Vergis u niet bedrijfsfraude en diefstal komt meer voor dan u denkt.

Hulp bij bedrijfsfraude en diefstal

Op dit gebied zijn we de echte specialist. Mede omdat we al sinds 1997 heel veel zaken op het gebied van fraude en diefstal succesvol hebben afgerond.

Wij kunnen uw bedrijf helpen door o.a. te kijken of uw bedrijf veilig genoeg is of u bijstaan bij een acuut probleem.

prive detective Fraude en diefstal
“Een advocaat nodig? Ook geen probleem, we hebben een groot aantal advocatenkantoren in ons netwerk die u kunnen helpen en bekend zijn met ons en onze proces-verbalen.”
STFI

Prive detective – Recherchebureau

How Spaces attracted five million visitors by improving the content
Karine

Rechercheur

Bel mij gerust voor advies!

0203690030