Prive detective voor particulieren.

Als prive detective (ook wel recherchebureau genoemd) richten we ons voornamelijk op het vinden van bewijsmateriaal maar ook voor een gedegen advies. Door onze jarenlange ervaring lossen we zaken voor onze klanten altijd op.

Zit u met een probleem waarvoor u zelf geen oplossing kunt vinden? Wij kunnen u helpen! Door onze professionele en discrete werkwijze kunnen we bewijsmateriaal verzamelen. Ons bewijsmateriaal is uiteraard, vanwege onze vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, officieel bewijs voor in de rechtbank.

Politie helpt vaak niet in civiele zaken, een prive detective wel!

In veel gevallen kan de Politie of andere instellingen u niet helpen. Waarom is dat nu eigenlijk? Heel vaak omdat het een ‘civiele’ kwestie betreft maar ook omdat ze het te druk hebben of gewoonweg de expertise niet in huis. Als prive detective kunnen we u helpen om u uw gemoedsrust weer terug te krijgen. Onze werkwijze omvat een strikte geheimhouding. We werken daarin natuurlijk zeer effectief en zijn ook op korte termijn inzetbaar voor het verhelpen van uw probleem.

Als recherchebureau helpen we graag

Of het nu gaat om het observeren van een persoon, object of adres. Opvragen van informatie. Een mobiele telefoon peilen. Opsporen van goederen en personen of het doen van doortastend onderzoek in een gevoelige kwestie. Wij staan geheel voor u klaar!

Onze vakkennis bestaat o.a. uit:

  1. Gespecialiseerde observatie werkzaamheden.
  2. Gespecialiseerde desk-research professionals.
  3. Toegang tot wereldwijde informatiebronnen.
  4. Gedragsspecialisten voor interviews en confrontaties.
  5. Infiltratie en Corporate Espionage.
  6. Deskundig crisis management.

Soorten onderzoeken

prive detective Prive detective
“Een prive detective heeft altijd een vergunning van het ministerie nodig! Vraag dan ook altijd om dit POB nummer. Zo weet u dat het bedrijf betrouwbaar is.”
STFI

Prive detective – Recherchebureau

How Spaces attracted five million visitors by improving the content
Karine

Rechercheur

Bel mij gerust voor advies!

0203690030